Friss topikok

  • nattivve: Egy régi post hasonló témában... bojtarok.blog.hu/2009/02/12/szakvizsgazas_kezdoknek (2011.09.15. 19:29) Mennyi idő kell a felkészülésre?
  • aladárhárom: @té em: Na igen, nekem is nagyon szüken volt meg a négy hét. (2010.11.19. 09:38) Közérdekű 2.
  • aladárhárom: Egy írásbeli kérdés munkajogból: Debreceni munkáltató öt szerszámkészítővel dolgozik, 58-59 évesek... (2010.11.19. 09:35) C/1 - írásbeli szakvizsga

Jelentősen átalakult az utóbbi időben a szakvizsgára történő jelentkezés, azonban az eddigi tapasztalatok alapján maga a vizsga nem változott, tehát az írásbeli és a szóbeli vizsga is a már korábban ismertetett rendszerben zajlik.

A minisztérium és a szakvizsgával kapcsolatos információkat tartalmazó honlap átalakítása miatt változtak az internetes elérési útvonalak, elérhetőségek is. Ezeket a posztokat hatályosítottuk.

A jövőben a technikai jellegű tájékztatáson túl több gyakorlati segítséget, használható ötletet is közzéteszünk a blogban, ami - reményeink szerint - mind a szóbeli, mind az írásbeli szakvizsgára való felkészülést hatékonyabban tudja támogatni.

Az új tartalmak feltöltéségig is ajánljuk figyelmetekbe a jogiszakvizsga.hu oldalt, ahol a tételsorokban megjelölt valamennyi kapcsolódó joganyagot (BH-k, Alkotmánybírósági Határozatok, jogegységi döntések, stb.) megtalálhatjátok, így ezentúl nem kell egyesével keresgélni ezeket.

Címkék: információk szakvizsga szóbeli írásbeli jogiszakvizsga.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogiszakvizsga.blog.hu/api/trackback/id/tr453093731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása